Όροι χρήσης

Με την πρόσβαση, την περιήγηση και χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου δηλώνετε ότι έχετε κατανοήσει και συμφωνήσει να δεσμεύεστε από τους όρους του και να συμμορφώνεστε με όλους τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς. Αν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, μην χρησιμοποιήσετε αυτόν τον δικτυακό τόπο.

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας μας και οι χρήστες δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε υλικό για διαφημιστικούς σκοπούς χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.
Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή ή αναδημοσίευση σε ιστοσελίδες, χωρίς την γραπτή άδεια του κατόχου των δικαιωμάτων.

Ο επισκέπτης / χρήστης του neosyllektos.com οφείλει: να απέχει από κάθε παράνομη και καταχρηστική χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου. Δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε αλλοίωση τμήματος του δικτυακού τόπου.

Τα δεδομένα που εισάγετε σε φόρμες επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να διεκπεραιώσουμε το αίτημά σας.

Στην περίπτωση των «συνδέσμων» (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους, το site μας neosyllektos.com δεν ευθύνεται για τους όρους διαχείρισης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που αυτοί ακολουθούν.

Η εταιρία μας, χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου του site να έχουν τη μέγιστη ακρίβεια και ορθότητα .